Wie zijn we?

Een jeugdvereniging is veel meer dan een fabriek die allerlei activiteiten produceert. Het is een open huis dat kinderen en jongeren een stukje thuis tussen leeftijdgenoten wil aanbieden. Een jeugdlokaal dat op eender welke moment toegankelijk is, met haar eigen sfeer, is onontbeerlijk om dit eigen nest te bieden.

Een Nederlandse schlager droeg ooit de titel ‘dromen zijn bedrog’. Wij – leden en sympathisanten van KLJ Moerbeke Waas – hebben lang gedroomd, maar ondertussen zijn we deze fase al enige tijd voorbij. Ongeveer een jaar geleden zijn we met concrete  bouwplannen van start gegaan. Ondertussen is er achter de schermen al uren vergaderd, hebben we al heel wat administratieve diensten platgelopen, en ons huiswerk geschreven en herschreven.

We zijn aan onze leden, maar ook aan onszelf en gans de gemeenschap verplicht om een degelijke accommodatie te voorzien. Onze lokalen zijn nu eenmaal dringend aan vervanging toe. Jong-KLJ-ers, Tugro, +16-ers en leiding kunnen zich nu al verheugen op de nieuwbouw.

De nieuwe infrastructuur zal heel wat nieuwe mogelijkheden bieden. We voorzien de mogelijkheid om de nieuwe lokalen ook al eens ter beschikking te stellen van een vereniging, die op zoek is naar een leuk en rustig natuurplekje.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s